ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Σ.Θ. 5-2-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Σ.Θ. 5-2-2016

Κατά την χθεσινή, ειρηνική, συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των επιστημονικών φορέων, ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών στο Υπ. Μακεδονίας-Θράκης, στην οποία συμμετείχε ο Σύλλογός μας, με αίτημα την κατάργηση του εξοντωτικού σχεδίου για το ασφαλιστικό, έλαβε χώρα στοχευμένη επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον εκπροσώπων του Συλλόγου μας. Συνέπεια τούτου, ήταν να τραυματισθούν δύο μέλη του Συλλόγου μας, εκ των οποίων ο ένας που είναι και μέλος του Δ.Σ. του Ο.Σ.Θ. διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο, λόγο των ισχυρών χτυπημάτων που δέχθηκε.


Καταδικάζουμε απερίφραστα την άνανδρη αυτή επίθεση, η οποία προφανή στόχο είχε να πλήξει την αποφασιστικότητα και το φρόνημα διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων μας.


Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι τέτοιες ενέργειες δειλών ανθρώπων, κατευθυνόμενων ή μη, σφυρηλατούν και ενισχύουν ακόμη περισσότερο την αχαλίνωτη θέλησή μας να αντισταθούμε απέναντι στον επιδιωκόμενο αφανισμό της ύπαρξής μας ως ελεύθερων επαγγελματιών.


Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα ανθρώπινα, δημοκρατικά και επαγγελματικά μας δικαιώματα.