41ο Π.Ο.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 02-04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

41ο Π.Ο.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 02-04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Αγαπητοί Φίλοι,

Με μεγάλη χαρά Σας καλωσορίζουμε φέτος στην Θεσσαλονίκη για το 41ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Ύστερα από έξι χρόνια και μία Πανδημία, η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί ξανά τον κορυφαίο Οδοντιατρικό συνεδριακό θεσμό με τίτλο «Διαμορφώνοντας τις Εξελίξεις στην Οδοντιατρική», τίτλος που είναι συνυφασμένος με τον καινοτόμο και πρωτοπόρο χαρακτήρα της Θεσσαλονίκης αλλά και του Οδοντιατρικού Συλλόγου της.

Οι τεχνολογικές, επαγγελματικές και κοινωνικές εξελίξεις που διέπουν την Οδοντιατρική επιστήμη καταδεικνύουν τον δυναμικό της χαρακτήρα. Ταυτόχρονα αναδεικνύεται η ανάγκη να αποτελούμε εμείς, τόσο οι κλινικοί όσο και οι ακαδημαϊκοί  Οδοντίατροι μέρος της εξέλιξης παρά απλοί θεατές της. Αυτό είναι φέτος το κεντρικό θέμα του Πανελληνίου Οδοντιατρικού Συνεδρίου και Σας προσκαλούμε να συμβάλετε με την συμμετοχή Σας στο μέλλον της Οδοντιατρικής.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην μοναδική Θεσσαλονίκη με τον αυθεντικό της χαρακτήρα αλλά και την εξωστρέφεια της για ένα τριήμερο ενημέρωσης, γνώσης  και διασκέδασης.

Με Τιμή,
Κωνσταντίνος Κούγιας
Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ