ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ WEBINAR Ο.Σ.Θ 26/1/2022

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ WEBINAR Ο.Σ.Θ 26/1/2022


Η μικρο–εργονομική προσέγγιση της επεξεργασίας των ριζικών σωλήνων
Ημερομηνία 26/1/2022


Το Webinar μοριοδοτείται με 2 ΜΕΕΟΗ μικρο – εργονομική προσέγγιση της ενδοδοντικής θεραπείας.
Η εργονομική επεξεργασία των ριζικών σωλήνων στην κλινική πράξη
Ασφαλής και εργονομική επεξεργασία των ριζικών σωλήνων στην κλινική πράξη.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ, DDS , MSc
ΕνδοδοντολόγοςΗ σύγχρονη ενδοδοντική θεραπεία βασίζεται αφενός στη γνώση και στο σεβασμό της βιολογικής βάσης της Ενδοδοντολογίας αφετέρου στην ορθολογική κλινική εφαρμογή των διαθέσιμων τεχνολογικών μέσων και τεχνικών .
Η αποτελεσματική χημικομηχανική επεξεργασία του συστήματος των ριζικών σωλήνων αποτελεί ίσως την σημαντικότερη παράμετρο για την επιτυχία της ενδοδοντικής θεραπείας.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δοθεί έμφαση στην κατεύθυνση της πρακτικής κατανόησης των βασικών αρχών της μηχανοκίνητης προπαρασκευής των συστήματος των ριζικών σωλήνων υπό το πρίσμα των νέων τεχνολογιών, του καθορισμού μήκους εργασίας, του μεγέθους ακροριζικής διεύρυνσης και του συνιστώμενου πρωτοκόλλου διακλυσμών με στόχο την μεγιστοποίηση του θεραπευτικού αποτελέσματος.
Θα συζητηθούν επίσης οι νεότερες εξελίξεις στον σχεδιασμό και τη μεταλλουργία των μηχανοκίνητων ρινών ελεγχόμενης μνήμης καθώς και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν στην καθημερινή κλινική πράξη. Στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιασθεί το νέο σύστημα ρινών ORODEKA PLEX V.


Για να κάνετε εγγραφή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε την φόρμα


https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_3dFcJ6GvTRyvTmhEGiZBbQ