ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ο.Σ.Θ. 19/1/2022

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ο.Σ.Θ. 19/1/2022

Καλούνται τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 20:00 στο αμφιθέατρο του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΚΕ.ΔΕ.Α., (3ης Σεπτεμβρίου , Πανεπιστημιούπολη, πλησίον Φοιτητικής Λέσχης) με θέματα:
  1. Ισολογισμός 2020-2021

  2. Προϋπολογισμός 2022

  3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

  4. Διοικητικός Απολογισμός 2020-2021

  5. Ανακοινώσεις - Προτάσεις


Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 στο ίδιο μέρος και με τα ίδια θέματα. Επειδή την πρώτη φορά συνήθως δεν επιτυγχάνεται απαρτία παρακαλούμε να προγραμματίσετε την παρουσία σας τη δεύτερη φορά που είναι η Τετάρτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 στο αμφιθέατρο του ΚΕ.ΔΕ.Α (3ης Σεπτεμβρίου , Πανεπιστημιούπολη πλησίον Φοιτητικής Λέσχης).


Για τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων απαιτείται να είναι πλήρως εμβολιασμένοι (επίδειξη πιστοποιητικού) ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο τρίμηνο, σύμφωντα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.


Για πρώτη φορά, λόγω συνθηκών Πανδημίας τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν  στη Γενική Συνέλευση διαδικτυακά, εφόσον δεν επιθυμούν τη φυσική τους παρουσία σε αυτή.

Προκειμένου να συμμετάσχετε στη Γενική Συνέλευση διαδικτυακά είναι απαραίτητα τα κάτωθι στοιχεία, τα οποία συμπληρώνετε στο επισυναπτόμενο excel,το οποίο αποστέλλετε έως την Τρίτη 18/1/22 και ώρα 22.00

  • Ονοματεπώνυμο Μέλους

  • Αριθμός μητρώου ΟΣΘ

  • Διεύθυνση email


Συμπληρώνετε τα παραπάνω στοιχεία στα αντίστοιχα πεδία του excel  και το αποστέλλετε στο email του Συλλόγου info@osth.gr

Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα και πιστοποιούν την ταυτοπροσωπία του συμμετέχοντα.

Την Τετάρτη και πριν την διεξαγωγή της Συνέλευσης θα λάβετε σύνδεσμο στο email που έχετε δηλώσει για την είσοδό σας στη πλατφόρμα της Συνέλευσης .

Σε περίπτωση ψηφοφορίας οι διαδικτυακοί συμμετέχοντες στην πλατφόρμα παρακολούθησης, θα λάβουν ηλεκτρονική ενημέρωση στο chat της πλατφόρμας, όσο είναι συνδεδεμένοι, με το σύνδεσμο της ψηφοφορίας.

Μπορείτε να αναγνώσετε τον Διοικητικό Απολογισμό Ε Δ Ω