ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 39ο Π.Ο.Σ.

Το 39ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο θα διεξαχθεί στις 24-26 Οκτωβρίου 2019, στο Πολιτιστικό & Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, στο Ηράκλειο Κρήτης, με θέμα «Εξατομικευμένη Οδοντιατρική: από τη Διάγνωση στα Θεραπευτικά Πρωτόκολλα«.

Τις εργασίες του συνεδρίου αναμένονται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 1.000 Οδοντίατροι από όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο http://39pos.eoo.gr

Μοριοδότηση Συνεδρίου

Η παρακολούθηση του συνεδρίου θα μοριοδοτηθεί με βάση το Σύστημα της Συνεχιζόμενης Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων (Σ.Ε.Ο.Ο.) της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του 39ου ΠΟΣ λαμβάνοντας υπόψιν της αφενός τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και αφετέρου την ανάγκη οικονομικής αυτοτελούς συνέχισης του θεσμού των ΠΟΣ με κάλυψη μόνο των εξόδων διοργάνωσης του κατέληξε στην απόφαση να ορίσει ως χρηματικό ποσό εγγραφής

 

Εγγραφή μέχρι 20/09/2017

Εγγραφή από 21/09/2017

Οδοντίατροι

70 €

100 €

Φοιτητές*

50 €

70 €

 

*Για τους Φοιτητές είναι απαραίτητη η επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας ή του «πάσο». Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα  λογίζονται ως  προπτυχιακοί φοιτητές, αρκεί να αναφέρονται στις καταστάσεις των εργαστηρίων των Σχολών που φοιτούν.

Για τους Ομιλητές του ελευθέρου προγράμματος η εγγραφή στο Συνέδριο είναι υποχρεωτική για  να γίνει αποδεκτή η υποβληθείσα εργασία.

Γιατί να κάνω προεγγραφή μέχρι τις 20/09/2019;

  • Μειωμένο κόστος εγγραφής στο συνέδριο
  • Δικαίωμα εγγραφής σ’ ένα (1) Κλινικό Φροντιστήριο δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση η ολοκλήρωση εγγραφής στο συνέδριο
  • Δικαίωμα εγγραφής σε δεύτερο Κλινικό Φροντιστήριο με μειωμένο κόστος.

Η δυνατότητα εγγραφής στο συνέδριο θα παρέχεται με τους εξής τρόπους:

Α) Με την προσέλευση του συνέδρου στα γραφεία της Ε.Ο.Ο. ή ενός εκ των τεσσάρων Οδοντιατρικών Συλλόγων Αττικής, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου, όπου μαζί με την καταβολή του ποσού Εγγραφής για το 39ο ΠΟΣ θα συμπληρώνεται και το Δελτίο Εγγραφής με τα απαραίτητα στοιχεία.

Β) Με τη συμπλήρωση του Δελτίου Εγγραφής  και την κατάθεση του προβλεπόμενου ποσού στον λογαριασμό που τηρεί η εταιρεία EverestTravel & Congresses:

Τράπεζα:ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού: 1050 0200 2018 913
IBAN: GR4001401050105002002018913

SWIFTCODE: CRBAGRAAXXX
Στοιχεία Δικαιούχου: ΕΒΕΡΕΣΤ ΜΑΛΑΚΑΤΕΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Προσοχή: Στο καταθετήριο και συγκεκριμένα στην ένδειξη «Αιτιολογία προς το Δικαιούχο»  θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του Συνέδρου

 

Το Δελτίο Εγγραφής μαζί με το καταθετήριο της Τράπεζας θα πρέπει να αποσταλούν προς την εταιρεία Everest Travel & Congresses, υπ’ όψιν κας Μαριάνας Μαλακατέ με email στο mmalakate@everesttravel.gr ή fax στο 2103242395, προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η Εγγραφή στο 39ο ΠΟΣ.


print